Live Streaming Evenement

Op Koningsdag 27 april 2021 gaan we een live programma uitzenden via Facebook en YouTube. Daar staat het evenement geactiveerd vanaf 9:00 uur op Koningsdag zodat er al even gezocht en getest kan worden. Vanaf 9:00 uur tot het begin van het programma om 13:00 uur loopt er een klok die aftelt.

Het programma is een optreden van 4 bands en het Prentenkabinet van der Linden afgewisseld met korte interviews van Beverwijkers EN een quiz met 4 vragen waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Om het programma te kunnen zien zijn er twee mogelijkheden.

Om de live stream via Facebook te kunnen zien ga je naar de Facebook pagina van de Oranjevereniging Beverwijk (link).

Alternatief als je op Facebook zit, dan zoek je naar “oranjeverenigingbeverwijk” en dan kom je er ook bij.

Naast Facebook kan de uitzending gevolgd worden via YouTube dankzij de belangeloze medewerking van Radio Beverwijk.

De werkwijze is eenvoudig.

Mogelijkheid 1: ga op internet naar YouTube.com en zoek naar RTV Beverwijk.

Ga naar het kanaal met de aardbei en de live stream zal daar vanaf Koningsdag 9:00 uur te vinden zijn.

Mogelijkheid 2: De uitzending volgen via YouTube is wellicht makkelijker, zeker als je een smart TV hebt met de YouTube. Ga naar de app van YouTube en zoek zoek naar RTV Beverwijk. Klik op de aardbei als kanaal en de livestream zal verschijnen vanaf vanaf Koningsdag 9:00 uur.

========================================

Bijgewerkt: 26/4/2021