Fotopagina 2021

Voorbereidingen Koningsdag 27 april 2021.

Weergave van wat er op de 26e allemaal al gaande is.

Aanbieden ondersteunende artikel voor feestmiddag in Huis ter Wijck.
Aanbieden ondersteunende artikel voor feestmiddag in Elsanta.
Opbouw voor de livestream in het Kennemer Theater.
De razende reporter test apparatuur.
De Soundcheck.
En dit wordt nog rondgebracht op Koningsdag.
De razende reporters in de winkel van LEEK bij de start van Koningsdag 2021.
Patisseur Paul Veld bij zijn tompouzen geïnterviewd
Nog even een soundtest.
Coronaproof livestreaming event, het blijft vreemd.
Overleg over de te volgen buitenactiviteiten. En ja, we zijn getest.
De regie in actie.
De reporter in Huis ter Wijck.
Ook hier de plantjes voor de medewerkers.
Ook even op bezoek bij een gedecoreerde, dhr. Joop Slotemaker.
In Lommerlust werd mevr. Fatels geïnterviewd samen met activiteiten begeleidster Jeanette.
Er werden ook speeltuinen aangedaan, bij Kindervreugd aan de Huiderlaan kregen de vrijwilligers een plantje en werden er voor de kinderen mandarijnen achtergelaten.
En dan, na 5 uur en 15 minuten uitzending het einde. De twee razende reporters worden LIVE bedankt.

Prijsuitreiking woordzoeker en live-streaming quiz Oranjevereniging 2021

Vrijdag 30-04-2021 BHK gebouw.

De prijzentafel, van SMART TV tot Cadeaubon.
Carmen Vijber met de 3e prijs in de woordzoeker, zij gaat naar huis met een koffie/thee pakket van de Beverwijkse koffiebranderij ” Gebrand op Smaak” gevestigd in de Broedmachine aan de Parallelweg Beverwijk.
Ans Pirovano met de 2e prijs bij de woordzoeker uit de Oranjekrant, zij ging naar huis met een lekkere Oranjetaart gesponsord door Patisserie LEEK.
Fabienne van Looij met de 1e prijs in de woordzoeker, zij gaat naar huis met een Diner voor 2 bon gesponsord door restaurant ” de Jonge Halewijn”. Fabienne gaf aan lekker te gaan eten met haar zoontje wanneer het weer mag van het RIVM.
Marianne Tromp is de gelukkige winnaar van de 1e prijs in de Live-Streaming quiz, ze gaf aan dat hij wel moeilijk was. De prijs waarmee ze naar huis ging was een Smart-tv. Volgens haar eigen zeggen gaat hij in de caravan.