Live stream instructies

Live stream op Koningsdag gemist? Geen probleem klik op de volgende link Koningsdag Oranjevereniging Beverwijk – YouTube en kijk het op YouTube.

=========================================

Snelle rechtstreekse link van de live stream op YouTube: Koningsdag Oranjevereniging Beverwijk – YouTube

Op Koningsdag 27 april 2021 gaan we een live programma uitzenden via Facebook en YouTube. Om het programma te kunnen zien zijn er twee mogelijkheden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1ffd8546eb782caa0113963271dcd3fc.png

Om de live stream via Facebook te kunnen zien ga je naar de Facebook pagina van de Oranjevereniging Beverwijk (link).

Alternatief als je op Facebook zit, dan zoek je naar “oranjeverenigingbeverwijk” en dan kom je er ook bij.

Naast Facebook kan de uitzending gevolgd worden via YouTube dankzij de belangeloze medewerking van Radio Beverwijk.

De werkwijze is eenvoudig.

Mogelijkheid 1: ga op internet naar YouTube.com en zoek naar RTVBeverwijk.

Ga naar het kanaal met de aardbei en de live stream zal daar te vinden zijn.

En dit is de rechtstreekse link: Koningsdag Oranjevereniging Beverwijk – YouTube

Mogelijkheid 2: De uitzending volgen via YouTube is wellicht makkelijker, zeker als je een smart TV hebt met de YouTube. Ga naar de app van YouTube en zoek zoek naar RTVBeverwijk. Klik op de aardbei als kanaal en de livestream zal verschijnen vanaf vanaf Koningsdag 9:00 uur.

========================================

Programma Live Stream