Van de voorzitter

Geachte lezer,

Koningsdag in Beverwijk is door en voor Beverwijkers

Welkom op onze website.

De Oranjevereniging houdt zich bezig met het organiseren van Koningsdag in Beverwijk.

Het bestuur heeft hard gewerkt om een mooi feestelijk programma voor 2022 samen te stellen zodat wij Koningsdag weer in volle glorie kunnen vieren in Beverwijk.

Op dit moment zijn we hard bezig om de laatste hand te leggen aan het programma. Dit jaar brengen wij weer onze traditionele Oranjekrant uit met informatie over Koningsdag in Beverwijk. Alle Beverwijkers krijgen de Oranjekrant half april in de brievenbus. Zodra de Oranjekrant gereed is, zullen we deze website ook geheel bijwerken. Dus nog even geduld dan kunt U alle benodigde informatie vinden.

Desalniettemin, wij wensen nu alvast iedereen een hele fijne Koningsdag en hopen op een mooi oranje zonnetje.

Carli Bilars-Don,

Voorzitter Oranjevereniging Beverwijk

Volg ons op Facebook en Instagram!

Wil je niets missen van Koningsdag? Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Bijgewerkt: 31/3/2022