Vrijwilliger bij de Oranjevereniging

Vrijwilliger worden?

De Oranjevereniging Beverwijk organiseert ieder jaar Koningsdag in Beverwijk. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar. Ieder jaar zetten vele vrijwilligers zich in om van Koningsdag weer een gezellige dag te maken. Wij als Oranjeverenging zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, want vele handen maken licht werk.

Vrijwilligers kunnen de Oranjevereniging op verschillende gebieden ondersteunen, je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

• Assisteren bij het opbouwen en opruimen van bepaalde activiteiten.

• Persberichten maken voor de te verzenden naar de schrijvende pers en andere media.

• “Journalist” die nieuwsberichten maakt voor de website en facebook.

• Zelf een activiteit organiseren met steun van het bestuur.

Lijkt het u leuk om ons te helpen en u in te zetten voor de inwoners van Beverwijk? Stuur een email naar het secretariaat met de volgende gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.

• Volledige naam

• Adres

• Postcode & Woonplaats

• Email

• Telefoon

• Interesse in ….

De Oranjevereniging bedankt u alvast voor uw interesse en inzet.

***********************************************************************************************************************************

Oranjevereniging Beverwijk zoekt versterking bestuur

De Oranjevereniging Beverwijk zorgt ervoor dat Koningsdag in Beverwijk een feestelijke en gezellige dag wordt. Het huidige bestuur van de Oranjevereniging Beverwijk heeft met veel plezier gewerkt aan een feestelijke Koningsdag 2021. We doen dit alles onder het motto “voor en door Beverwijkers”.

Voor de uitvoering van de activiteiten op Koningsdag en de voorbereidingen kan het bestuur van de Oranjevereniging Beverwijk best wat extra handen en hoofden gebruiken en is op zoek naar nieuwe leden voor het bestuur. Veel staat er al op de rit, deze oproep heeft dan ook vooral tot doel mensen dit jaar alvast te laten meedraaien in de organisatie, om zo, volgend jaar als een aantal bestuursleden vertrekken, weer op volle sterkte te zijn.

Lijkt het jou wat om betrokken te zijn bij de organisatie van de jaarlijkse Koningsdag, weet dan dat er enkele plekken zijn vrijgekomen in deze organisatie. Elk specialisme is welkom: mensen met kennis van PR en communicatie (“vliegende” reporter”), en mensen met interesse voor sponsorwerving, of gewoon helpen op Koningsdag als aanspreekpunt of om de kindervrijmarkt op- en af te bouwen.

Maar ook zijn er vacatures voor een bestuursfunctie:

Vice-voorzitter: iemand met een netwerk van contacten die de voorzitter kan vervangen bij afwezigheid;

Bestuurslid ledenwerving en sponsoring: iemand die weet hoe hij anderen kan verleiden om de verenging te ondersteunen – met meer leden en sponsoren kunnen er meer leuke dingen gedaan worden.

Bestuurslid Communicatie: iemand die weet hoe je pakkende teksten kunt maken voor persberichten, nieuwsberichten, … (e.e.a. in goed overleg en in samenwerking met de webmaster)

2e Secretaris: iemand die de secretaris een handje kan helpen en wanneer nodig deze kan vervangen – ervaring met het aanvragen van vergunning en kennis van regelgeving zou daarbij helemaal mooi zijn.

Schroom niet om je aan te sluiten bij deze gezellige club en neem contact op met Wim Moonen, secretaris via oranjevereniging-Beverwijk@gmail.com.

Bijgewerkt: 25/4/2023